Gunilla Meijer

FILTNING – TOVNING
Ateljé & Ullbutik
Apotekargatan 6
722 20 Västerås

Ateljé och Gårdsbutik
Stora Tadinge
740 10 Tadinge

www.ulloblandat.se
facebook – ull&blandat
instagram – ulloblandat
gunilla@ulloblandat.se
073-14 14 807

Av ullen våttovar jag mina produkter. Den svenska finullen är unik, både garn och filtat kan användas hudnära. Jag arbetar i olika tovningstekniker, blandar gärna in andra fibrer som silke, bambu, lin, bomull, siden samt ullockar. Jag älskar att experimentera fram olika ytor och former. Färgar gärna med härliga färger som gör mig glad.
Under sommaren tillbringar jag min tid  på Tadinge, samt sköter om den sommaröppna gårdsbutiken. Tovningskurser håller jag i Västerås under helger och i ateljén på Tadinge under sommaren.
Jag samarbetar också med studieförbund med tovningen i fokus. Är du intresserad av en kreativ stund tillsammans med dina vänner eller med dina arbetskamrater, kontakta mig gärna för en planering av ditt möte med ullens värld. Jag är mobil i min verksamhet. För mindre uppdrag kan jag komma till din arbetsplats.
I Formgruppen hittade du tovade produkter, ull och ullockar i natur och handfärgade av mig, ullkit för hobbyverksamhet med tovningsbeskrivning, lammskinn från Uppland, skinn från våra får och från mina vänners får.
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *